Malzemeler
- 2 adet ekmek hamuru
- 250 gr kıyma
- 1 adet kuru soğan
- 1 paket margarin
- 3 yumurta sarısı
- 1 demet maydanoz
- Karabiber, pul biber ve tuz
Hazırlanışı
Fırından aldığımız ekmek hamurunu, küçük yumruklar halinde bezelere ayırın, her birini servis tabağı kadar açın. Üzerine eritilmiş yağ sürüp yağlayın. Kenarlarını katlayarak kare haline getirin ve yeniden yağlayın. Ortasına kıyılmış maydanoz, kıyma, rendelenmiş soğan ve baharatlı içten oluşan karışımı koyun. Hamurları bohça şeklinde katlayın ve yağlı tepsiye dizin. Yumurta sarısı sürüp 200 derecede pişirin. Sıcak servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder